Dogovor o korištenju sportske dvorane u Sv. Jurju na Bregu

U prostorijama općine Sveti Juraj na Bregu načelnik Anđelko Nagrajsalović organizirao je radni sastanak sa sportskim udrugama kako bi se usuglasili oko termina i narednog tjedna krenuli s treninzima u novoj sportskoj dvorani.

Sastanku su se odazvali predstavnici Škole nogometa, NK Venere, SK Zelenbor, NK Hajduk Brezje, NK Vučetinec, NK Mali Mihaljevec i NK Zasadbreg. Škola nogometa od ponedjeljka do petka svakodnevno namjerava koristiti dvoranu, a ostali klubovi prema potrebi i mogućnosti jednom ili dva puta tjedno. Iako se se klubovi preklapali u svojim željama i terminima dogovor je brzo postignut korektnošću i susretljivošću svih sudionika skupa.

Još je ostalo nešto termina koji će biti stavljeni na raspolaganje ostalim općinskim klubovima i udrugama, a nakon toga i svim ostalim zainteresiranima. Postoji i mala dvorana koja bi mogla poslužiti treniraju stolnog tenisa, karatea ili juda.

Cijena dvorane je 60 kn za sat za udruge i plaćat će se jednom mjesečno. Naglasak je stavljen na poštivanje kućnog reda i u slučaju bilo kakvih ekscesa klubovima će biti zabranjeno služenje dvoranom. Dvorana je cijelo vrijeme pod video nadzorom koji omogućuje prepoznavanje lica počinitelja.

U buduće vrijeme želja je da se u dvorani odigraju susreti iz sportova poput košarke, rukometa, odbojke i ostalih kako bi se doprinijelo popularizaciji sporta u Svetom Jurju na Bregu te kako bi se mlade potaknulo na sportske aktivnosti i što zdraviji život. Ideja je da se možda već ove zime napravi i malonogometni turnir da se vidi kakav bi bio interes i prema tome bi bio organiziran i u narednim godinama.

Raspored korištenja dvorane nalazi se u izborniku Dokumenti/Dvorana.  Raspored je različit za parni i neparni tjedan, zbog vremena kada učenicima završava nastava.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content